November 12

0 comments

Zo Vind, Installeer En Update Je De Juiste Drivers

By admin

November 12, 2021


Maar ik heb nog een paar troeven achter de hand, en de 1e is het programmaUnknown Device Identifier. Dit programma claimt informatie te kunnen geven over onbekende apparaten. Je kan controleren of het nieuwe BIOS echt geïnstalleerd is viaStart – Uitvoeren – msinfo32 . In het rechtervak moet achterBIOS-versie/datum (BIOS-version/Date) de nieuwe versie staan. In geval 3 moet je op het volgende scherm de drivers kiezen die je in de gaten wilt laten houden. Je grafische kaart de oorzaak is, en het is een nVidia kaart, dan zou je alle nVidia drivers kunnen selecteren met de keuzeStuurprogramma’s in een lijst selecteren . Controleer of de gedetecteerde driver overeenkomt met je grafische kaart, en download dan de driver en installeer die.

Windows kan alleen goed functioneren als de hardware goed werkt. Er zijn vele merken en typen, de lijst met mogelijke hardware lijkt oneindig lang. Voor het goed functioneren van deze hardware is het noodzakelijk de juiste drivers te installeren. Om de gebruiker het zoekwerk naar deze drivers zoveel mogelijk uit handen te nemen, is Windows standaard uitgerust met een grote database met tienduizenden hardware drivers. In Apparaatbeheer staan de inmiddels door Windows gedetecteerde en geïnstalleerde hardware-items. De online stuurprogramma database van Windows Update beschikt over honderdduizenden stuurprogramma’s.

De 2e optie zal het handigste zijn voor de meeste mensen, omdat de grafische kaart dan automatisch gedetecteerd wordt. Vertrouw niet blindelings op programma’s die op drivers controleren en ze evt.

is stuurprogramma-updater legitiem?

Linux heeft nog wel eens problemen met een GDI driver, omdat het de chipset min of meer direct wil aansturen. GDI is een soort goedkope tussenvorm (minder zware hardware in de printer, de processor van de PC/NB doet het werk) vooral gericht op ondersteuning van Windows. Dit is vaak bij printers die een PCL5 of PCL6 engine niet ondersteunen.

Mozilla Firefox: Update 33 01 Verhelpt Probleem Met Grafische Drivers

Windows heeft namelijk vele duizenden drivers aan boord. Toch kan het gebeuren dat niet alle drivers worden geïnstalleerd. Vooral bij wat oudere versies van Windows komt dat voor. Controleer bij problemen dus eerst of de instellingen van Windows Update optimaal ingesteld zijn.

Een Usb

Ook 4 van de 6 bestanden die bij de driver horen hebben een ander versienummer gekregen. Op de site van de fabrikant van mijn moederbord kon ik niets vinden, dus ben ik naar de site van Realtek gegaan. De drivers op de site van mijn moederbord lopen vaak wel een flink eind achter bij de nieuwste. Verder moet ik nog een manier vinden om simpel de situatie voor en na een update te kunnen vergelijken. Zo heb ik de Realtek Audio Drivers nu bijgewerkt naar versie 2.71, terwijl Gigabyte (de moederbord-fabrikant) versie 2.70 aanraadt. Dat kan natuurlijk zijn omdat ze gewoon wat lui zijn en de zaak niet op tijd bijwerken, het kan ook zijn dat versie 2.71 niet het meest geschikt is voor dit moederbord .

In dit Windows 10 artikelzullen we u door drie verschillende methoden leiden om hardware stuurprogramma’s op uw computer correct bij te werken. We geven ook een overzicht van de stappen om te bepalen of het stuurprogramma succesvol is bijgewerkt. We willen graag benadrukken dat we af en toe een potentieel kwaadaardig softwareprogramma kunnen mislopen. U krijgt een bericht dat uw pc een stuurprogramma of service bevat die här niet geschikt is voor deze versie van Windows. Wanneer je het juiste e-mailadres hebt opgegeven ontvang je automatisch een nieuwe activatielink. Deze link kan je gebruiken om een nieuw wachtwoord in te stellen.

About the author

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Direct Your Visitors to a Clear Action at the Bottom of the Page

>