November 3

0 comments

Ongewenste Software Verwijderen

By admin

November 3, 2021


Klik op de knop “Betaal account” om advertentie- en trackervrij Computertotaal.nl te gebruiken. Op deze pagina wordt beschreven met welke problemen en uitdagingen een PC-dokter te maken krijgt. Interessante informatie dus voor mensen die overwegen een computerhulp aan huis-dienst te beginnen of regelmatig andere mensen helpen met hun computerproblemen. Op deze pagina worden de mogelijkheden vancomputerservice aan huis besproken. Elke computergebruiker loopt wel eens tegen een probleem aan dat hij zelf niet kan oplossen en daar graag een PC-dokter voor langs laat msvcp120 komen.

  • Doe dit nogmaals voor twee andere sleutels voor ‘BypassRAMCheck’ en ‘BypassSecureBootCheck’, met dezelfde waarde van 1.
  • Plaats het ISO-bestand op een USB en start opnieuw op.
  • Het opzetten van een multiboot systeem kan op verschillende manieren worden gerealiseerd.
  • U kunt ook kiezen om TPM 2.0 en Secure Boot controles te omzeilen.

Denk niet dat Microsoft mij een nieuwe PC wil geven die dat zonder tweaks wel kan draaien, Windows 11. Ga naar de C schijf en selecteer het zojuist gekopieerde Install.wim bestand. In de meeste gevallen kunt u dit laten zoals het er staat, u hoeft niets te wijzigen. Dubbelklik op iedere waarde en wijzig de waarde naar 1. Begin bij “BypassTPMCheck”, dubbelklik erop en wijzig de waarde naar 1. Klik daarna op de vrije ruimte aan de rechterzijde met de rechtermuisknop.

Tip 02: Bureaubladmappen

Door dit probleem te identificeren wordt het al snel duidelijk waarom de computer blijft hangen of automatisch opnieuw opstart. Het beschikbare RAM-geheugen en de beperkte snelheid van de interne schijf zijn op hardwarematig gebied de zwakste schakels wanneer het om de snelheid van de computer gaat. Met hetvervangen van hardware zijn de systeemprestaties miraculeus te verbeteren, bijvoorbeeld door geheugen bij te plaatsen en/of de interne schijf te vervangen door een snellere.

hoe werkt het Windows-register?

Om een Windows 11 USB aan te maken voor installatie kunt u EaseUS Win11builder gebruiken. Dit hulpmiddel van Windows 11 voor u plaatsen op een USB-stick ter installatie.

Windows Cache Legen, Tijdelijke Bestanden Opruimen

Ik heb het artikel uitgebreid met easeUS Win11builder. Ik heb dit hulpmiddel echter getest en bij mij werdt de opstartbare USB niet gedetecteerd. U begint met het downloaden van een ISO-bestand van Windows 10.

About the author

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Direct Your Visitors to a Clear Action at the Bottom of the Page

>